Revideret udviklingsplan skal godkendes på generalforsamlingen

Bestyrelsen har ajourført udviklingsplanen jf.  ønsker på sidste års generalforsamling. Udviklingsplanen fremstår nu aktuel og mere i overensstemmelse med områdes generelle udvikling og behov. Udviklingsplanen vil blive drøftet på generalforsamlingen. Forslag til forbedringer er meget velkomne, og skal fremsendes til bestyrelsen i god tid, så forbedringerne kan indarbejdes inden debatten på generalforsamlingen.
Vi vil opfordre til, at man løber planen igennem, så vi kan udvikle den mest hensigtsmæssige fortegnelse over de behov og ønsker, vi har for vores del af universet.

Forslag til ny udviklingsplan kan hentes her: 2017 – forslag til udviklingsplan

4 thoughts on “Revideret udviklingsplan skal godkendes på generalforsamlingen

 1. Jens Andersen, Kær Bygade 26

  Selv om udviklingsplanen er temmelig rodet og indeholder en hel del irellevant snak er intentionerne for så vidt klare nok, men hvad, helt præcist, agter landsbylauget at gøre for ikke fortsat at blive ignoreret og syltet i skuffen under “Kultur-, borger- og fritidsudvalget” på lige linje med, folkebiblioteker, kulturelle institutioner, multikulturelle aktiviteter, medborger-, forsamlings- og kulturhuse, etc…??

  Jeg betrager, som mange andre, mit liv og daglidag som værende i en noget anden prioritet.

 2. Kenni A Nielsen

  Kære Jens, dejligt at du vælger at engagere dig i den debat, vi gerne skal have etableret op til og under generalforsamlingen. Jeg er for så vidt enig med dig i, at rigtig mange ting ikke udvikler sig i den hast, som mange gerne ser. Som du sikkert også ved, så er graden af indflydelse ligefrem proportionalt med den vægt, der ligger bag argumentationen. Vi får den indflydelse, som vores størrelse giver os, eller med andre ord, hvis vi ønsker indflydelse, så kræves det, at bestyrelsen har opbakning, og at beboerne herude interesserer sig for deres lokalområde og deltager i de fælles opgaver, vi udsættes for! Jeg glæder mig derfor over din interesse, og ser frem til, at du vil være med til at kvalificere debatten på generalforsamlingen. Vel mødt og med venlig hilsen:-)

 3. Jørgen Wilkenskjeldt

  Nu har de fået 30 km zone skilt på Hørtoftevej fra Dybbøl Kirke og til man er forbi købmanden
  . Var det måske en løsning her på Kær Bygade og til forbi Honninghul svinget, frem for som det står i udviklingsplanen noget med 2-1 vej
  Om muligt burde det være en billigere løsning en 2-1 vej, som jeg antager først vil kunne komme på tale ved pålægning af ny asfalt på Kær Bygade

 4. Kenni

  Hej Konrad
  Er lidt forundret over din sene kommentar, men det er selvfølgelig i orden, at du giver din mening til kende. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem du er og hvor du hører hjemme – det er måske min fejl, men jeg kender ikke noget til dig og jeg vil godt sikre mig, at du er en del af landsbylauget. Så hvis du lige vil færtælle mig det, så skal jeg nok vende tilbage.

  Mvh
  Kenni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *