Fjernvarme Kær Halvø

Sønderborg Fjernvarme Logo
Formanden for landsbylauget er kommet med en status på interessen for fjernvarme:

I alt har 41 husstande givet tilsagn om interesse for at få installeret fjernvarme. 14 fra Ormstoft og 27 fra resten af Kær by.

Resultatet vil blive fremlagt for Sønderborg Fjernvarme. Det vides endnu ikke om antallet af interesserede er nok til at for fjernvarmen til Kær Halvø.

2 thoughts on “Fjernvarme Kær Halvø

 1. Laila

  Skal der ikke laves et ‘opsamlings-heat’ for at få de sidste med ?
  F. eks en artikel i en lokalavis med en opfordring til dem som har ‘glemt’ at aflevere sedlen til at aflevere selv om fristen er udløbet.
  Evt. kan artiklen komme ind på hvor meget der er at spare ved at skifte til fjernvarme.

  Vi har 41, men kan vi komme op over 50-60 vil vi nok stå stærkere.

 2. Jørgen Wilkenskjeldt

  Der har været indkaldt til fjernvarme møde sammen med generalforsamling,taktsbladet kan stadig væk findes på hjemmesiden.
  Der har været en stor artikel i mit Sønderborg i Jydske vestkysten,den kan også læses på https://www.kaerhalvo.dk alle i det område hvor der muligvis kunne komme fjernvarme har fået en seddel . Har ventet en uge ekstra til de glemsomme. I fremtiden kan man sende en errindring ud til alle dem der er tilmeldt nyhedsbrev, når man har sådan undersøgelser. Hvis det ikke er nok må andre gerne overtage arbejdet med at overbevise beboerne om fjernvarmens fortræffeligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *