” Udsigtspunkter” på Kær Halvø

Har modtaget følgende mail fra kommunen
Kommunens journalist, vil gerne have Landsbyforum til at finde nogle attraktive “udsigtspunkter ” hvor hun kan sende en fotograf ud for at tage bellede, hun vil lave et billedekatalog med lækre billeder fra landdistrikterne , som hun kan sende med , når hun laver tekst eller pressemeddelelse.
Dette indebærer hvert laug finder nogle steder og punkter der rummer “Fællesskab”,”Indflydelse på egen livssituation”, “Højt til loftet”, ” En del af den globale verden “Kom hurtigt ud af busken med jeres foreslag gerne inden 1 juni
I kan kommentere her på hjemmesiden ,via vores facebook Landsbylauget For Kær Halvø eller mail. jorgen_wilkenskjeldt@hotmail.com

1 thought on “” Udsigtspunkter” på Kær Halvø

  1. Ann Thomsen

    Jeg er helt sikker på at et godt sted vil være ud for Hestehave 10 og ned mod skydebanen, da dette er en stor del af Kær Halvøs fremtid, samtidigt med at det er en meget smuk udsigt.
    Selve udsigten vil starte med en mark fra Hestehavegård hvor der produceres råvarer til salg, derefter en mark med heste til hygge og derefter skydebane området som jo lige nu er en stor del af fremtiden for kærhalvø. På dette billede vil en stor del af det der sker på halvøen er repræsenteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *