Krigsgrave på Kær bliver kortlagt.

Krigsgrave på Kær halvø bliver kortlagt, med GPS-kortlægning så alle kan finde dem, for nogle af dem ligge godt gemt og et stykke fra vejene.

Det er Verner Meier  og  Holger Jørgensen, står for Fotografering og registrering er i øvrigt noget de gør for museum Sønderjylland.

Se mere på denne hjemmeside.

http://www.home1.stofanet.dk/vernermeier/

2 thoughts on “Krigsgrave på Kær bliver kortlagt.

  1. Verner Meier

    Det er fint I nævner mig ang. registrering af krigsmindesmærker. Men jeg vil gerne have at I også nævner min samarbejdspartner Holger Jørgensen. Selv om det er mig der fotograferer, er Holger en meget vigtig del af foretagenet.
    Fotografering og registrering er i øvrigt noget vi gør for museum Sønderjylland.

  2. jørgen wilkenskjeldt

    Ja det er rigtigt, det stod der også i avisen, jeg har stadig avisudklippet. Jeg mener at kunne huske hvor jeg har set mindestenen nede ved Paulsen i æ sæk. Jeg cykler der ud på søndag, hvis alt går efter planen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *