10 ferielejligheder på Rønhave, Kær Halvø

Følgende er blevet offentlig fremlagt af Sønderborg Kommune:

Sønderborg Kommune giver hermed tilladelse efter § 35, stk. 1, i Lov om planlægning, til at indrette 10 ferielejligheder på ejendommen matr.nr. 1 Kær, Ulkebøl beliggende Hestehave 20, Kær, 6400 Sønderborg, som ansøgt.

Tilladelsen meddeles på følgende vilkår, der er formuleret af By- og Landskabsstyrelsen:
• Der hverken nu eller i fremtiden eksisterer flere end 10 ferielejligheder på ejendommen.
• I ingen af de 10 lejligheder må boligarealet overstige 100 m².

Der meddeles samtidig dispensation efter § 65, stk. 2, jf. § 17, stk. 1 (Skovbeskyttelseslinien) i Lov om naturbeskyttelse til det ansøgte. Der meddeles ligeledes dispensation efter § 65, stk. 3, jf. § 18, stk. 1 (Fortidsmindebeskyttelseslinien) i Lov om naturbeskyttelse til det ansøgte.

Tilladelsen kan hentes her

1 thought on “10 ferielejligheder på Rønhave, Kær Halvø

  1. Olav Christensen

    Hej.
    Jeg siddder lige og læser jeres hjemmeside med bed and breakfast på Rønhave. Det lyder spændende. Jeg er født på Rønhave i 1953, hvor min far var bestyrer på gården. Jeg har ofte været forbi og set de gamle steder. Jeg var dog kun knap et år, da vi flyttede til Fyn.
    Jeg har mange gamle fotos fra Rønhave og fra arbejdet i marken. Jeg kan huske en genbo på en lille ejendom. Han hed Carl Clausen ligesom jeg kan huske Helga og Dres, der boede ud mod Arnkil. Min far og mor hed Poul og Dagny Christensen. Måske museet vil se mine billeder.
    Vi kommer forbi en gang i juli eller august. Mange hilsner Olav Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *